Over ons

Het BTW huis te Doetinchem (Retourtax, BTW Consult Nederland en VAT compliance Europe) streeft ernaar, hét aanspreekpunt voor het Nederlandse en internationale bedrijfsleven te zijn inzake alle mogelijke BTW zaken.

Hiertoe is ons oog steeds gericht op het aannemen van hoog kwalitatieve academische (fiscaal-juridische) medewerkers en op steeds doorlopende interne opleidingen, waarbij een uitstekende talenkennis voorop staat (native speakers), omdat “onze” wereld steeds groter wordt.

Het belang van onze cliënten staat bij ons altijd voorop. Een tevreden cliënt is immers de beste reclame.

BTW Consult Nederland te Doetinchem, zusterbedrijf van European VAT refund office Retourtax en VAT compliance Europe, is een team van uitstekend gekwalificeerde fiscalisten, gespecialiseerd in de Nederlandse omzetbelasting en de Zesde, Achtste den Dertiende EG-richtlijn. Onze knowhow richt zich hoofdzakelijk op internationale activiteiten, import-export-doorvoer transacties, internationale projecten- en dienstverlening.

Vanuit onze ruime kennis en ervaring behartigen we uw belangen o.a. bij fiscale conflicten over omzetbelasting. Aan de hand van duidelijke wetsuitleg adviseren we u welke acties u kunt ondernemen. We bemiddelen tussen u en de fiscus. En als het nodig is, starten we een procedure op bij de belastingkamer van het Gerechtshof, de Hoge Raad of de Tariefcommissie. Kortom, voor deskundig advies en professionele begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Het BTW Huis bedrijfsbrochure

Comments are closed.